Siirry sisältöön

Sisäilman seuranta luo turvallisuutta

Oppiva ilmanvaihto kehittää kiinteistön energiataloutta

Mukavampaa ja huolettomampaa asumista

ÄLYKKÄÄMPI TULEVAISUUS TÄNÄÄN

Kehittämämme ilmanvaihdon ohjausjärjestelmä lisää uuden älykkyyden tason rakennettuun ympäristöön, joka tarjoaa ekologisia, taloudellisia ja terveydellisiä etuja.

Kaikki palvelumme ovat mukavasti ulottuvillasi pilvipalvelussa, joka mahdollistaa automatisoidun ja optimoidun sisäilman laadun.

Senser on täysin uudenlainen itseoppiva laite, joka huolehtii kiinteistön ilmanvaihdosta.

Toisin kuin kiinteistön entinen kello-ohjattu ilmanvaihtolaite, Senser ei tehosta ilmanvaihtoa etukäteen suunniteltua ohjelmaa noudattaen, vaan se oppii sopeutumaan kiinteistön käyttöasteeseen.

Laite opettelee reagoimaan olosuhteiden muutoksiin mahdollisimman nopeasti. Se mittaa sisäilman laadun muutoksia poistoilmasta, ohjauksen muutoksia puhaltimessa, sekä muuttuneita mittausarvoja ja kulunutta aikaa.

Seuraamalla olosuhteiden muutoksia ja ilmanvaihdon ohjauksen jälkivaikutuksia, laite oppii reagoimaan muutoksiin oikealla tavalla. Se pyrkii pitämään olosuhteet optimaalisessa tilassa, jolloin sisäilma on raikas, terveellinen ja turvallinen.

Mukavuus

Käyttöasteen seuranta
Sisäilman laadun seuranta
Yötuuletus
Vedontunteen poisto
Äänen vaimennus

Taloudellisuus

Aktiivinen energian seuranta
Oppiva optimointi
Toiminnan raja-arvot
Reagoinnin liukuma
Aktiivinen ennakoiva huolto

Turvallisuus

Aktiivinen laiteseuranta
Aktiivinen valvonta
Hälytysrajat
Ennakoiva huolto
Paine valvonta
Ilmamäärän valvonta
Etähuollettavuus
Etäseuranta

Pienellä laitteella suuret, jopa 20 prosentin energiansäästömahdollisuudet!

Senser laitteella säästetään lämmitysenergiaa asuinkerrostaloissa, liike- ja toimitiloissa sekä erilaisissa julkishallinon rakennuksissa, kuten kouluissa, päiväkodeissa ja vanhustenkodeissa.

Maailman helpoin ja nopein energiaremontti on valmis tunneissa

Senser soveltuu asennuskauluksen kanssa huippuimurin yhteyteen ohjaamaan ilmanvaihtoa tarpeenmukaisesti ja kiinteistön käyttöasteeseen reagoiden.
Senser asennetaan esimerkiksi IV-kanavaan ennen EC- puhallinta.
Senser laitteen voi ostaa myös Base –asennuskauluksella.

Meiltä voit tilata tuotteet myös suoraan omaan kiinteistöösi kustomoituna

Toimitamme Senser laitteen, asennuskauluksen sekä TopAir EC-puhaltimen valmiina pakettina, joka vaihdetaan vain vanhan huippuimurin tilalle.

Käyttöasteeseen reagoivan ja kello-ohjatun ilmanvaihdon erot

Älykkäästi ohjatun ilmanvaihdon ja kello-ohjatun ilmanvaihdon eroista on tärkeää ymmärtää se, että kello-ohjaus ”repii” sisäilmaa huoneistoista täydellä teholla tiettyinä aikoina vuorokaudesta. Sen käyttöasteet ovat joko 50 % (minimitehostus) tai 100 % (maksimitehostus). Täydestä (100 %) tehostuksesta aiheutuu vedon tunnetta, melua, sisälämpötilan vaihtelua sekä lämmityskustannusten kasvua.

Kun ilmanvaihto toteutetaan hallitusti, tehostus tapahtuu liukuvasti 50 % ja 100 % välillä, ympäri vuorokauden. Jos kiinteistön käyttöaste ei nouse rajusti, ei puhaltimen tarvitse käyttää 100 % tehoa ollenkaan. Hallittu ilmanvaihto saa rakennuksen hengittämään rauhallisesti ja säästämään lämmitysenergiaa.