Siirry sisältöön
Entos maailmalle

Timo Paakki vie Entoksen maailmalle asiakaskokemus edellä

Entos Oy sai riveihinsä uutta osaamista, kun Timo Paakki tarttui tilaisuuteen ja haki vientiliiketoiminnan vetäjän paikkaa Brande Oy:n toteuttaman Kaupallinen Tuottaja -valmennuksen kautta.  

Timo on työskennellyt jo yli 20 vuotta kansainvälisen myynnin ja markkinoinnin tehtävissä eri toimialoilla. Hänelle on kertynyt kokemusta liiketoiminnasta Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Keski-Aasiassa ja jonkin verran myös Pohjois-Amerikassa. Timo kertoo olevansa ”sosiaalisesti notkeahko karjalaispoika”.  

Käytännönläheistä valmennusta

Kaupallinen Tuottaja -valmennus eteni hyvin käytännönläheisesti, kun viikoittaisten Branden valmennuspäivien lisäksi Timo teki jo täysiään töitä Entoksella. ”Valmentajat osoittautuivat erinomaisiksi päivittäen ja raikastaen omaa ajattelua sekä taitoja. Pakko myöntää, että vielä vanhakin koira oppi uusia temppuja hyvien ohjaajien avulla”, Timo Paakki kertoo.  

Valmennus kesti helmikuusta toukokuun loppuun, ja sen päätteeksi Timo allekirjoitti työsopimuksen vientijohtajan tittelillä. ”Valmennusjakson päätyttyä laitettiin Entoksen kanssa nimet paperiin ja tässä ollaan, tehtäviin kuuluu yhtiön KV-liiketoiminnan käynnistäminen, johtaminen ja edelleen kehittäminen.” 

Kovalla työllä maailman parhaaksi

Timo kertoo, että työnsarkaa ja haastetta tulee riittämään, mutta erittäin positiivisessa kontekstissa. ”Entoksella on erittäin innovatiiviset tuotteet ja markkinalle lähdetään disruptio mielessä, eli tehdään asioita eri tavalla kuin muut. Lisäksi, kun Entoksen porukka on erittäin ammattitaitoista ja motivoitunutta, on menestyksen eväitä kasassa vähintään riittävästi.” 

Timo on asettanut yhdeksi isoksi tavoitteeksi luoda Entoksen kanssa asioimisesta maailman helpoimman ja miellyttävimmän asiakaskokemuksen toimialalla. ”Tehdään asiat eri lailla ja paremmin kuin kukaan muu. Ollaan valitsemissamme asioissa maailman parhaita.” 

Lisätietoja

Entos Oy
Timo Paakki, vientijohtaja, 044 321 7634, timo.paakki@entos.fi
Aki Pohjalainen, toimitusjohtaja, 044 032 1760, aki.pohjalainen@entos.fi

Uusimmat uutiset