Siirry sisältöön
Ilmanvaihtoremontti

Kuinka saat ilmanvaihtoremontin yhtiökokouksen asialistalle?

Onko asuntosi aina liian kuuma tai kylmä?
Tuleeko naapurin ruokien tuoksu asuntoosi?
Onko asunnossa jatkuvasti ”huono happi”?
Voisimme laittaa taloyhtiönne ilmanvaihtoon lisää älyä ja parantaa asumismukavuutta.

Taloyhtiöiden kevään yhtiökokoukset ovat tulossa

Taloyhtiön osakkaana voit tehdä aloitteen talonne ilmanvaihtoremontista tai ainakin sen valmistelusta. Sinun pitää vain olla ajoissa liikkeellä.

  1. Voit tehdä taloyhtiön hallitukselle hyvin perustellun kirjeen, jossa pyydät yhtiökokouksen asialistalle ilmanvaihtoremontin valmistelua ja toteuttamista. Muista mainita konkreettiset asiat ilmanvaihdon ongelmista (kylmä/kuuma sisälämpötila, vedon tunne, vihellys postiluukusta, hajut naapurihuoneistoista, jäätyvät/kostuvat ikkunat, taloyhtiön kasvanut energiankulutus).
  2. Voit pyytää hallitusta laittamaan kirjeesi yhtiökokouksen asiakirjojen liitteeksi ja valmistautua esittelemään asian yhtiökokouksessa hallituksen tai isännöitsijän pyynnöstä.
  3. Jos asiasi ei ehdi kevään yhtiökokoukseen, mutta sitä pidetään tärkeänä, niin taloyhtiössä voidaan pitää myös ylimääräinen yhtiökokous asian käsittelemiseksi.
  4. Kun hallitus on saanut yhtiökokoukselta valtuudet ryhtyä valmistelemaan ilmanvaihtoremonttia, niin sitten vaan yhteyttä meidän myyntiin ( myynti@entos.fi/ 010 321 7531 ) ja kohta teidänkin taloyhtiössänne on älykäs energiaa säästävä ja asumismukavuutta lisäävä ilmanvaihto.

Uusimmat uutiset