Siirry sisältöön
Entos tähtää vientiin

Entos tähtää vientiin kehityshankkeen avulla

Yrityksellämme on ollut pitkän aikavälin kilpailukykyä parantava hanke, jonka seuraavan vaiheen tavoitteena on laajentaa toimintaa vientimarkkinoille.

Hankkeella on merkittävä vaikutus yrityksemme kehittymiseen ja kasvuun sekä työllistämismahdollisuuksiin. Hankkeen tavoitteena on kehittää TopAir EC- tuotantoversiosta, älykkäästä ilmanvaihtoratkaisusta lisätuotteita, jotka tukevat maasta vientiä ja muodostavat TopAir -tuoteperheen.

TopAir -ilmanpoistopuhaltimesta kehitetään nyt vientiin sarjatuotantoratkaisu, jonka muutokset ja mitoitus käy helposti kohdemaan mukaiseksi. Lähtötiedot varmistetaan nykytekniikkaa hyödyntämällä. Lähtökohtana on, että TopAir -tuoteperheen tuotteet toimivat ja jakavat keskenään tietoa sekä niiden yhtäaikainen käyttäminen samassa kiinteistössä on mahdollista. TopAir Cloud-pilvipalvelu helpottaa tuotteiden seurantaa ja huoltoa. Cloud kerää tietoa kaikista TopAir-tuotteista huomioiden niin mekanismin kuin tietoturvallisuuden. Kerätyn tiedon älykäs tilastollinen analysointi tuottaa ennennäkemätöntä dataa kiinteistöstä ja tuotteiden käytöstä sekä kuormituksesta. ”Hankkeen avulla saamme vientimarkkinoille energiaa säästäviä ratkaisuja, jotka vähentävät ympäristömme hiilikuormitusta”, toteaa toimitusjohtaja Aki Pohjalainen.

Uusimmat uutiset