TopAir EC

TopAir EC -huippuimuria käytetään pääasiassa asuintaloissa, kuten kerrostaloissa. Älykäs TopAir EC poistaa ilmaa tarpeenmukaisesti, mukautuen asukkaiden elämänrytmiin.
Tarpeenmukaisella ilmanvaihdolla estetään lämpöenergian haaskaaminen ilmanvaihdon kautta. Asumismukavuus paranee, kun vedon tunne vähenee. Tarpeenmukainen ilmanvaihto mahdollistaa myös kesäaikaiset yötuuletukset.

Älykäs järjestelmä mittaa sisäilman laatua poistoilmasta hiilidioksidi-, lämpötila- sekä kosteusantureilla. Kun jonkin edellä mainittujen pitoisuus poistoilmassa kasvaa yli asetusarvojen, järjestelmä kasvattaa puhaltimen kierrosnopeutta ja näin tehostaa ilmanvaihtoa. Lisäksi järjestelmään on mahdollista asentaa myös VOC-anturi (Volatile Organic Compounds, suom. haihtuvat orgaaniset yhdisteet).

Laitteen voi tilata pelkällä hiilidioksidianturilla tai hiilidioksidi- ja VOC-antureiden yhdistelmällä.
Suosittelemme parhaan ilmanlaadun ja tarkemman ilmanpoiston reagoinnin saavuttamiseksi tilaamaan laitteen sekä VOC- että hiilidioksidianturilla.

Tuotekuvat ja tekniset kaaviot

Mittaukset:

  • ilman imupaine
  • ilmanmäärä
  • poistoilman kosteuden määrä
  • poisto lämpötila
  • poistoilman hiilidioksidi määrä (CO2)
  • valittavat mittaukset: ilmanlaatu VOC

Huolto ja ylläpito

TopAir EC -huippuimuri on lähes huoltovapaa. Puhaltimessa ei ole hihnoja, ja se sisältää vähemmän liikkuvia osia kuin perinteiset puhaltimet.
Älykkään TopAir EC:n ylläpito tapahtuu etähallinnalla, jonka vuoksi turhia huoltokäyntejä ei tarvitse tehdä. Laitteen mittaamia arvoja seurataan TopAir Cloud –pilvipalvelun avulla reaaliaikaisesti.

Valmistajan takuu

Laitteelle annetaan 2 vuoden takuun ostopäivästä, mikäli laite on kuljetettu, varastoitu, asennettu ja käytetty ohjeita noudattaen.

Toimitus ja pakkauksen sisältö

TopAir EC huippuimurit toimitetaan pahvilaatikoissa,
pakattuina teho- tai eurolavoille.
– TEAC 2-4: pakkauksen mitat 60cm x 60cm x 60 cm
– TAEC 5-8: pakkauksen mitat 120cm x 80cm x 80cm

Pakkaukseen kuuluu:
TopAir TAEC-koje 1kpl, Asennuskaulus 1kpl, Käyttöohje 1kpl

Mikkeli

myynti@entos.fi / 010 321 7531
Jääkäritie 9, 50150 Mikkeli

Joensuu

Aluemyyntipäällikkö
Juhana Kurki / 044 321 7638
Telitie 1 D, 80100 Joensuu