TopAir EC -huippuimuri valikoima uudistuu

TopAir TAEC -malleja on ollut aikaisemmin saatavilla seitsemää eri mallia, TAEC 2 – TAEC 8. Valikoimaa uudistetaan nyt niin, että pienemmät puhaltimet korvataan TAEC 24 mallilla ja suuremmat TAEC 48 mallilla.

”Seitsemän eri puhallinmallin sijasta valittavana on nyt vain kaksi mallia, tämä helpottaa laitteen valintaa. Puhaltimen valinta perustuu nyt ensisijaisesti kerrostalon kerroksiin, jolloin valinta on looginen: TAEC 24 palvelee nimensä mukaisesti 2–4 kerroksisia kerrostaloja ja TAEC 48 puolestaan 4–8 kerroksisia kerrostaloja,” kertoo Entos Oy:n toimitusjohtaja Aki Pohjalainen.

Helposti ja nopeasti

Myös tuotepaketit uudistuvat. Ennen asennuskaulus ja VOC-anturi olivat erikseen ostettavia, mutta nyt ne sisältyvät tuotteen hintaan. Malliston uudistaminen tuo helpotuksen myös myyjien työhön, kun valittavana on vain kaksi mallia ja kaksi hintaa. ”Nyt samassa paketissa on puhallin, asennuskaulus, VOC-anturi, älykeskus, pilvipalvelu 24 kk ja siihen vielä lisäksi jatkotakuu 36 kk,” kuvailee Entos Oy:n aluemyyntipäällikkö Juhana Kurki.

Laitteet säilyttävät fyysiset kokonsa, TAEC 24 on mitoiltaan 500 x 500 mm ja TAEC 48 puolestaan 700 x 700 mm. ”Kaksi fyysistä kokoa helpottaa asennuksen suunnittelua. Jos kerrostalon laahausaukot ovat sen kokoiset, että pienempi laite mahtuu niistä läpi, voi sen viedä katolle sisätilojen kautta. Suuremman koneen vienti tapahtuu yleensä ulkokautta nosturilla suoraan talon katolle,” Aki Pohjalainen kuvailee.

TopAir EC – TAEC24

Tuotteiden asennus on edelleen yhtä nopeaa ja helppoa. Aki Pohjalainen kertoo, että kun laite on nostettu katolle ja sijoitettu paikalleen, siihen kytketään sähköt. Tämän jälkeen pilvipalvelu ja kaikki laitteen ominaisuudet ovat käytettävissä, mitään ei ole jätetty pois.

Kiinteistön omistajalle laitemalliston supistuminen tarkoittaa selkeyttä ja helppoutta omien laitteiden hallintaan sekä mahdollisten huoltojen tilaamiseen. ”Kun asiakas tietää, että kerrostalossa on kolme kerrosta, on hänelle selkeää, että katolla on TAEC 24,” toteaa Aki Pohjalainen.

Lisätietoja

Entos Oy
Aki Pohjalainen, toimitusjohtaja, 044 032 1760, aki.pohjalainen@entos.fi
Juhana Kurki, aluemyyntipäällikkö, 044 321 7638, juhana.kurki@entos.fi