Koneellinen ilmanvaihto tuo energiansäästöjä

TopAir-tuoteperheen laitteet ovat energiatehokkaita ja hallittuja ilmanvaihtoratkaisuja kerrostaloihin ja muihin kiinteistöihin, joissa ilmanvaihtojärjestelmänä on koneellinen ilmanvaihto. TopAir-tuotteet sopivat investoinniksi niin vuokrataloyhtiöille, opiskelija-asuntosäätiöille kuin yksityisille asunto-osakeyhtiöillekin.

TopAir-tuotteet eroavat muista ilmanvaihtolaitteista siten, että vanhanaikaisen kello-ohjauksen sijasta ne tuulettavat portaattomasti kiinteistön käyttöasteen mukaisesti, ehkäisten turhaa lämmitysenergian kulutusta. TopAir-tuotteet ovat etähallittavuuden vuoksi huolettomia ja ne vähentävät kiinteistöstä vastaavan työtä.

”Heti kun TopAir EC saatiin päälle, niin asukkailta tuli palautetta, että nyt ilmanvaihto toimii hyvin. Tarpeenmukainen ilmanvaihto on lisännyt asumistyytyväisyyttä ja samalla vähentänyt isännöitsijälle tulevia yhteydenottoja ilmanvaihtoon liittyen”, Laukkanen kertoo.

Kello-ohjattu ilmanvaihto ei ajattele asumismukavuutta, me ajattelemme

TopAir-tuotteet parantavat kiinteistön sisäilmanlaatua.
Laitteet mittaavat ilman epäpuhtauksia ja älykäs puhaltimen ohjaus tehostaa ilmanvaihtoa raja-arvojen ylittyessä. Vedontunne vähenee, kun ilmaa ei poisteta tarpeettomasti.
Lisäksi kiinteistön sisäilmankosteus optimoituu vuodenaikojen mukaan. Investointi nykyaikaiseen ilmavaihtoon kehittää rakennuksen elinkaarta ja nostaa kiinteistön arvoa.

TopAir EC -huippuimurin yötuuletus -ominaisuus takaa rauhalliset yöunet, kun laite seuraa makuuhuoneen hiilidioksidipitoisuutta ja tehostaa ilmanvaihtoa tarvittaessa. Yötuuletus -ominaisuus voidaan ottaa käyttöön myös kesäisin hellejakson ajaksi, jolloin kerrostaloasunnoissa kärsitään tukalan kuumista öistä.
Lue lisää hiilidioksidista sisäilmastossa

TopAir Lease

Ilmanvaihdon saneeraus ja uusien ilmanvaihtolaitteiden hankinta on kallis kertasijoitus taloyhtiölle, varsinkin kun saneerattavia kohteita on useita.
Kalliin kertasijoituksen sijaan, ilmastoinnin laitteet voi nyt vuokrata.

Taloyhtiö tai kiinteistön omistaja pääsee hyödyntämään TopAir-tuotteiden tuottamaa säästöä kiinteistön lämmityskustannuksista heti vuokra-ajan alkaessa. Kuukausierät maksavat itsensä takaisin säästöissä.
Vuokra-aika 36kk + 24kk mahdollinen laajennus. Loppulunastus arvo 10% tuotteen hinnasta.
Vuokra hinnat sisältävät vakuutuksen, laitetakuun sekä laitteen etäseurannan ja -hallinnan. Hinnat eivät sisällä laitteen asennusta. Laitteet asentava yritys laskuttaa asennuksen oman hinnastonsa mukaisesti.

Etuja TopAir Lease -rahoituksesta:

Helpotusta kassaan
Tukea käyttöomaisuuden elinkaaren hallintaan
Ei sido pääomaa
Helpompaa budjetointia
Laite toimii vakuutena
ALV-vähennys vain vuokrista

Kysy lisää TopAir-tuotteiden leasing mahdollisuuksista myyjiltämme!

Tutustu älykkäisiin ilmanvaihtoratkaisuihimme

TopAir EC

Älykäs huippuimuri saneerattaviin kerrostalokohteisiin.
Vuokrataloyhtiöille, opiskelija-asuntosäätiöille ja
yksityisille asunto-osakeyhtiöille.

TopAir AHU

Automatisoitu tulo- ja poistoilmavaihdon älyohjausyksikkö.
Asuinkerrostaloihin, toimistotiloihin, hotelleihin, kauppakeskuksiin, teollisuuteen ja julkishallinnon kiinteistöihin kuten, koulut, päiväkodit ja vanhustentalot.

TopAir BASE

Älykaulus huippuimuriin.
Vuokrataloyhtiöille, opiskelija-asuntosäätiöille ja
yksityisille asunto-osakeyhtiöille.