ENTOS Oy

Tarjoamme LVIS-rakennusautomaatiopalveluja, joiden avulla pyrimme säästämään energiaa tehokkaammin sekä kehittämään sisäilmastoja niin asumisen kuin teollisuuden kiinteistöissä. Palveluihimme kuuluvat ilmanvaihdon ja lämmityksen asennukset, huollot, laitteet, saneeraukset ja urakoinnit.

Rakennusautomaatiopalvelumme kattavat suunnittelun, urakoinnit, saneeraukset sekä huollot.

Valmistamme ja kehitämme ilmanvaihtojärjestelmiä, jotka hyödyntävät älykästä mittaus- ja havainnointimenetelmää, kehittääkseen kiinteistöjen sisäilmastoa. Tuotteiden energiaa säästävä sekä sisäilmanlaatua kehittävä toiminta perustuu niiden kykyyn tunnistaa kiinteistöjen ilmanvaihdon tarve käyttöasteen mukaisesti. Pilvipohjaisen sovelluksen avulla pystytään seuraamaan ja analysoimaan kiinteistön ilmanvaihtoa sekä lämmitysenergian kulutusta.

Olemme Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritys. Palveluillemme ja tuotteillemme on myönnetty Avainlippu -merkki vuonna 2019.

Entos Energiatekniikan Optimisäätö Oy

Mukautuvaa ja ennakoivaa energiansäästöä

ÄLYKKÄÄSTI REAGOIVAA ENERGIANSÄÄSTÖÄ
Kehitämme vuorovaikutteisia ja älykkäitä energiansäästöratkaisuja kaikkiin kiinteistöihin. Parannamme ihmisten asumis- ja työskentelyolosuhteita. Tuotamme tehokasta energiansäästöä rakennusautomaation ja älykkäiden ilmanvaihtojärjestelmien avulla.

ENNAKOIVAA HUOLETTOMUUTTA
Panostamme ennakointiin ja huolettomuuteen etähallittavien ratkaisujen avulla. Ratkaisuissamme hyödynnämme uutta anturiteknologiaa ja pilvipohjaisia palveluita. Kiinteistön energiatekninen ylläpito ja seuranta ei ole koskaan ollut näin helppoa. Pystymme minimoimaan niin asennuksen kuin huollon
aiheuttamia käyttökatkoja.

KEVEÄMPÄÄ ASUINMUKAVUUTTA
Vaikka minimoimme tehokkaasti kiinteistöjen energianhukkaa ja niistä syntyviä kustannuksia, emme koskaan tingi siitä tärkeimmästä eli puhtaasta ilmasta ja tasaisesta lämmöstä. Omaan elämäntyyliin mukautuva puhtaampi sisäilmasto ja keventynyt kukkaro tuovat iloa elämään jokainen päivä.

MISSIOMME on aiheuttaa energiansäästöä.

VISIOMME on luoda käyttäjiinsä reagoivia ja elämänlaatua parantavia sisäilmastoja.

Älykkäästi kestävää kehitystä

Kiinteistöjen lämmityksen- ja energian hallinta sekä älykkäät ilmanvaihtoratkaisut ovat vastauksemme tuleviin haasteisiin, kuten ilmastonmuutos, kaupungistuminen ja digitalisaatio.

Omaamme vahvan tiedon ja taidon tulevaisuuden osaamiselle ja näiden avulla pyrimme vaikuttamaan kiinteistöjen energiatehokkuuteen, elinkaareen sekä käyttömukavuuteen ja turvallisuuteen. Älykkäästi hallittu kiinteistö on energiatehokas ja sen myötä myös hiilineutraali.

Tehtävämme on taata seuraavalle sukupolvelle mahdollisuus asua ja työskennellä hiilineutraalissa kiinteistössä, jonka sisäilma on laadukasta ja turvallista hengittää.

Teemme oman osuutemme, että päättäjät ymmärtäisivät älykkäästi toteutettujen
rakennusautomaatioratkaisuiden merkityksen kestävässä kehityksessä ja olemassa olevan rakennuskannan elinkaaren turvaamisen merkityksen uudisrakentamisen rinnalla.

Arvomme

ENERGIANSÄÄSTÖ
Pyrimme kaikessa toiminnassamme aiheuttamaan energiansäästöä rakennusautomaation, oman tekemisemme ja ammattitaitomme avulla.

HYVINVOIVA HENKILÖSTÖ
Henkilöstö on yrityksemme tärkein ja arvokkain voimavara. Tiimityöskentely on tärkeässä roolissa toiminnassamme. Työilmapiirimme on kannustava ja muistamme tukea toisiamme sekä arvostamme toistemme työtä. Työpaikkakiusaamisen suhteen yrityksellämme on nollatoleranssi.

KEHITTÄMINEN
Kehitämme sekä henkilöstöämme että tuotteitamme, jotta voimme vastata tulevaisuuden kilpailuun ja lainsäädännön muutoksiin. Tuemme ja kannustamme henkilöstöämme kehittämään omaa osaamistaan ja mahdollisuuksiaan edetä urapolullaan.

ASIAKASKESKEISYYS
Tuotamme laadukkaita tuotteita ja palveluja asiakkaiden tarpeita kuunnellen. Tuotteidemme kehityksessä otamme huomioon niin asennuksen kuin käytön helppouden ja yksinkertaisuuden sekä huoltovapauden.